Cursus Nederlands voor buitenlandersIs Nederlands niet je moedertaal, maar wil je graag goed Nederlands spreken, lezen, horen en schrijven? Of heb je Nederlands nodig voor je baan? Dan kan een cursus Nederlands voor buitenlanders (ook wel Nederlands voor anderstaligen genoemd) je helpen.

Wanneer je een baan zoekt en wilt solliciteren gaat het veel vlotter als je goed Nederlands spreekt. Deze thuisstudies zijn niet moeilijk want ze beginnen met de basis. Stap voor stap krijg je de Nederlandse grammatica en woordenschat op een leuke manier aangeleerd. Aan de hand van herkenbare situaties en dagelijkse gespreksonderwerpen leer je spreken en schrijven. Je kunt onmiddellijk oefenen met vrienden en buren. Ook winkelen wordt veel gemakkelijker en leuker als je de Nederlandse taal beter begrijpt en spreekt.

Bepaal zelf je studietempo en kies zelf wanneer je testen en examens aflegt. Met een thuisstudie Nederlands voor buitenlanders kun je goed leren schrijven, lezen en spreken! Het voordeel van een thuisstudie is dat studeren veel gemakkelijker is en je veel vrijheid hebt. Als je een thuisstudie Nederlands voor anderstaligen besteld, wordt het lesmateriaal thuis geleverd en hoef je niet naar school. Je kiest bovendien zelf wanneer je studeert en hoe snel je vooruit wilt gaan.

 

Cursus Nederlands voor buitenlanders als thuisstudie

Een groot voordeel van een cursus Nederlands voor buitenlanders als thuisstudie is dat je zelf kiest waar en wanneer je studeert en hoeveel tijd je per dag aan de cursus spendeert. Dus je kunt er voor kiezen om de cursus te combineren met werk, studie of hobby. Bekijk het aanbod en kies zelf welke cursus Nederlands voor anderstaligen jij het leukste vind. Er zijn verschillende cursussen mogelijk op verschillende niveaus. Je kunt kiezen voor een thuisstudie met of zonder leraar en met of zonder diploma. Je Nederlands zal er beslist op vooruitgaan. Waarop wacht je nog? Kies voor je toekomst en bestel nu een cursus Nederlands voor buitenlanders als thuisstudie.