Cursus WFT BasisdeskundigheidHeb je interesse om aan de slag te gaan in de financiële dienstensector? Vergeet dan niet om een basiscursus te volgen die je voorbereidt op een baan in deze sector. De Wet Financieel Toezicht (WFT) omvat nu ook de Wet Financiële Dienstverlening (WFD). Tijd dus om je certificaat te behalen, want de cursus WFT basisdeskundigheid is verplicht voor bijna iedereen die in de financiële sector werkzaam is. Zowel als zelfstandige, bediende of werknemer als bemiddelaar of medewerker van de klantendienst heb je baat bij een opleiding WFT Basis.

Met een thuisstudie kun je zelfstandig leren hoe je de beste financiële diensten verleent. In een cursus WFT Basisdeskundigheid leer je stap voor stap alles wat je moet weten over de huizenmarkt en diens financiën. De cursus snijdt naast dienstverlening ook diverse financiële thema’s aan zoals daar zijn spaar- en beleggingsproducten, verzekeringen, hypotheken, pensioenen. Je zult al snel merken dat je de financiële berichtgeving beter kunt begrijpen na slechts enkele lessen en op termijn stoomt de cursus je klaar voor een beroep in de financiële dienstverlening. Zo zal je in geen tijd voldoen aan de eisen die door de wet worden opgelegd op het gebied van deskundigheid en zorgplicht.

Na het volgen van deze cursus WFT Basisdeskundigheid kun je verschillende richtingen uit, zo kan je terecht in een bank of verzekeringskantoor. Maar je kunt ook perfect kiezen om te specialiseren in verzekering of financiën door het volgen van een vervolgopleiding WFT. Bekijk het aanbod aan thuisstudies en kies de cursus die het beste bij jou past.

De volgende WFT opleidingen worden ook als thuisstudie aangeboden:
WFT Levensverzekeringen
WFT Schadeverzekeringen
WFT Beleggen A
WFT Hypothecair krediet

 

Cursus WFT Basisdeskundigheid als thuisstudie

Een voordeel van een thuisstudie WFT Basisdeskundigheid is dat je je deur niet uit hoeft en een combinatie met werk en hobby dus geen probleem vormt. Alle cursussen worden thuis geleverd. Ideaal dus; je kiest zelf waar en wanneer je studeert en hoeveel tijd je eraan besteedt. Je bepaalt ook zelf je studietempo en je hebt zo geen druk van buitenaf. Waar wacht je nog op? Kies voor cursus WFT Basisdeskundigheid die het beste bij jou past.