Havo

Wil je graag je opleiding HAVO afronden? Of ben je geïnteresseerd in specifieke vakken van HAVO (zoals bijvoorbeeld HAVO Duits, HAVO Frans, HAVO Maatschappijleer, HAVO Natuurkunde of HAVO Nederlands)? Dan kan je vanaf nu ook van thuis uit verschillende vakken volgen. Je kunt de volledige opleiding HAVO als thuisstudie volgen, maar je kunt ook zelf je vakkenpakket samenstellen en HAVO certificaten van bepaalde vakken behalen. Je hoeft niet langer in de schoolbanken te gaan zitten, neen! Met een HAVO thuisstudie studeer je van thuis uit op het moment dat je zelf wilt om zo je certificaten HAVO te halen.

Bepaal zelf je studietempo. Met een thuiscursus HAVO kan je volledig zelfstandig leren! Het voordeel van een HAVO thuisstudie is dat studeren veel gemakkelijker is en dat je veel vrijheid hebt. Wanneer je een opleiding HAVO bestelt, wordt het lesmateriaal ook thuis geleverd en hoef je dus niet naar een school toe te gaan. Je kiest daarnaast zelf wanneer je studeert en hoe snel je vooruit wilt gaan. De thuiscursussen stomen je helemaal klaar voor het staatsexamen HAVO en je krijgt professioneel advies van een erkende onderwijsinstelling. Het thuisgeleverde cursussenpakket omvat alle informatie die je nodig hebt om te slagen voor het staatsexamen HAVO om zo je ontbrekende HAVO certificaten te behalen en alsnog je HAVO diploma binnen te slepen.

Je kunt op verschillende niveaus instappen en je kunt ook HAVO certificaten behalen van bepaalde vakken. Je kunt kiezen voor een thuisstudiemet of zonder (online) leraar. Je zult steeds een goed resultaat behalen en je kennis zal met zekerheid toenemen. Kies voor je toekomst en bekijk snel het aanbod thuisstudies HAVO, vergelijk de aanbieders en bestel de HAVO opleiding, die het best bij je past.