Vmbo

Wil je graag je opleiding VMBO afmaken? Of ben je geïnteresseerd in specifieke vakken van VMBO? Dan kan je vanaf nu ook van thuis uit verschillende vakken volgen en zo certificaten voor het VMBO behalen. Je kunt de volledige VMBO opleiding volgen, maar je kan ook zelf je lessenpakket samenstellen en certificaten van bepaalde vakken behalen. Denk hierbij aan vakken zoals VMBO aardrijkskunde, VMBO wiskunde, VMBO Nederlands, VMBO economie, VMBO Engels en nog veel meer. Je hoeft niet langer in de schoolbanken te gaan zitten, neen! Met een thuisstudie VMBO studeer je van thuis uit op het moment dat je zelf wilt om zo je certificaten VMBO te halen.

VMBO betekent Voorbereidend Middelbaar Beroeps Onderwijs. Een opleiding VMBO als thuisstudie stoomt je helemaal klaar voor het MBO. Het thuisgeleverde cursussenpakket omvat alle informatie die je nodig hebt om te slagen voor het staatsexamen VMBO. Bepaal zelf je studietempo. Het voordeel van een thuisstudie is dat studeren veel gemakkelijker is en dat je veel vrijheid hebt. Wanneer je een thuisstudie VMBO bestelt, wordt het lesmateriaal thuis geleverd en hoef je dus niet naar school. Je kiest daarnaast zelf wanneer je studeert en hoe snel je vooruit wilt gaan. Alles met als doel om de ontbrekende VMBO certificaten te halen en zo te slagen voor het VMBO staatsexamen.

Je kunt op verschillende niveaus instappen en je kunt ook VMBO certificaten behalen van bepaalde vakken. Waar wacht je nog op? Kies voor je toekomst en bekijk snel het aanbod thuisstudies VMBO, vergelijk de aanbieders en bestel de VMBO opleiding, die het best bij je past.