-Laudius ervaringen

Het is belangrijk om met een goed gevoel te starten met een thuisstudie. Laudius is een gerenommeerd en betrouwbaar instituut, maar het zou toch nog kunnen helpen om reviews van cursisten te lezen. Laudius ervaringen geven je een goed beeld wat anderen zijn tegengekomen tijdens het volgen van hun cursus. Wat ging goed? Wat kan beter? En zijn er ook slechte recensies?

 

Heb jij een Laudius ervaring? Laat het ons en alle andere toekomstige Laudius cursisten weten. Met je Laudius ervaring help jij anderen om te beslissen of zij een Laudius thuisstudie willen doen.

 

Bezoek hier de website van Laudius.

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Anonymous on Thuisstudie vergelijk
Life coach

Zelf heb ik een eigen adviesbureau en in wilde graag mensen op het menselijke vlak helpen. Daarom heb ik de cursus life coach van Laudius gevolgd.

Inhoudelijk is het een hele goede cursus. De lessen zijn voor mij prima te volgen. En mijn huiswerk werd snel nagekeken. Ook als ik vragen over de lessen had werden deze snel beantwoord.

Wat ik wel jammer vind is dat je geen contact hebt met andere leerlingen. Ik had het wel fijn gevonden om ervaringen met anderen te delen. Dat zou voor mijn eigen bureau ook goed geweest zijn.

Uiteindelijk ben ik blij dat ik deze cursus heb gevolgd.

De cursus life coach van Laudius is hier te vinden: http://www.thuisstudievergelijk.nl/cursus-life-coach/

by Anonymous on Thuisstudie vergelijk
Nagelstyling

Ik heb Nagelstyling gedaan bij Laudius en ik ben er heel erg blij mee. De cursus is heel erg goed uitgelegd met heel veel fotos en je krijgt ook nog allemaal leuke spulletjes bij de cursus. Er was 1 potje kapot maar dat hebben ze opnieuw opgestuurd. Dus dat was ook goed.

De cursus Nagelstyling van Laudius is hier te vinden: http://www.thuisstudievergelijk.nl/cursus-nagelstyling/