Opleiding assistent makelaar wonenHeb je interesse in vastgoed of ben je op zoek naar een baan met toekomst? Dan is een opleiding assistent makelaar een zeer goede keuze.

In de opleiding assistent makelaar leer je alles over financiën, verzekeringen en sector gebonden begrippen. Als assistent makelaar is het je taak om makelaars te assisteren bij het onderhandelen met huizen kopers en –verkopers om zo het beste te kunnen bieden aan de klanten. In de meeste thuisstudies wordt er uitgebreid aandacht besteed aan thema’s zoals vastgoed, economie, bouwkunde, juridische aspecten en specialisatiemodule wonen.

Als assistent makelaar heb je een veelzijdige en afwisselende baan. Je helpt mensen aan een eigen huis door professioneel advies te bieden bij de koop, verkoop of verhuur van een woning. Een grote verscheidenheid aan uitwegen op de arbeidsmarkt zijn dan ook een grote troef van deze opleiding. Assistent makelaar wonen is dus een baan met toekomst. Want van zodra je het officieel erkend diploma van SVM NIVO in handen hebt, kun je aan de slag. Je kunt dan terecht in verschillende soorten makelaars- verzekerings- of beleggingskantoren. Je zult bij een sollicitatie altijd een streepje voor hebben met dit diploma.

 

Opleiding assistent makelaar wonen als thuisstudie

Nog een voordeel van een thuisstudie assistent makelaar wonen is dat je de cursus vanuit thuis kunt volgen. Je hoeft de deur dus niet meer uit. En de thuisstudie is goed te combineren met je werk of hobby. Alle cursussen worden thuis geleverd, met bijhorend lesmateriaal inclusief boeken of cd-roms met oefeningen. Ideaal dus voor thuisstudie; je kiest zelf waar en wanneer je studeert en hoeveel tijd je eraan besteed. Je bepaalt ook zelf je studietempo en je hebt zo geen druk van buitenaf. Heb je interesse om assistent makelaar wonen te worden? Vergelijk dan de verschillende cursussen en bestel de cursus van je keuze direct online.