Opleiding wedding plannerWeddingplanner, jouw droombaan? Krijg je automatisch vlinders in je buik als je aan bruiloften denkt en heb je een ongelooflijk organisatietalent? Word professionele wedding planner via een opleiding wedding planner en leer alles over het huwelijk en trouwpartijen.

Een trouwpartij moet de mooiste dag van iemands leven zijn en kan dus altijd mooier, beter en spectaculairder. Daarom wordt er steeds meer beroep gedaan op professionele weddingplanners. Een weddingplanner is een expert in het organiseren en plannen van huwelijken. Hij of zij organiseert de trouwerij van A tot Z en verzorgt de details volgens de wensen van het bruidspaar, zodat zij zich daar niet zo druk over hoeven te maken. Passie en creativiteit zijn sleutelelementen die nodig zijn om het beroep van weddingplanner goed te kunnen uitvoeren.

Vind je organiseren top en ga je graag met mensen om? Dan is het beroep van weddingplanner zeker iets voor jou. Als bruiloft planner weet je alles over etiquette, tradities en rituelen, trends in styling, kleding en make-up. Daarnaast komt er bij het organiseren van een huwelijk heel wat administratief werk kijken en dit is vaak een reden om een weddingplanner aan te nemen. Je zult in de opleiding wedding planner dus ook leren onderhandelen met leveranciers over onder andere bloemen, taart, de uitnodigingen, de band en de feestzaal. Na het beëindigen van de opleiding wedding planner kun je zelf aan de slag als zelfstandige, maar je kunt ook starten als werknemer in een eventbureau.

Vergeet ook niet dat een thuisstudie wedding planner je het voordeel biedt dat je kunt kiezen waar en wanneer je je bezig houdt met het leren van het boeiende vak weddingplanner. Leer wanneer het jou uitkomt, in je eigen tijd en tempo. Combineren met werk, gezin en andere hobby’s vormt niet langer een probleem, dus waar wacht je nog op? Bestel direct online een opleiding wedding planner en bezorg heel veel gelukkige bruidsparen de mooiste dag van hun leven!