TekencursusDoet de geur van een potlood je creatieve hartje sneller slaan en wil je nieuwe tekentechnieken leren? Of kun je al goed tekenen en zoek je verdieping of een specialisatie? Volg dan een tekencursus als thuisstudie.

 

Welke tekencursussen worden vergeleken?

Wij vergelijken een zeer uitgebreid aanbod aan tekencursussen. Of je nu professioneel met tekenen bezig bent of als hobby, er is voor ieder een gepaste tekencursus beschikbaar. Van tekenen voor beginners, via creatief en professioneel tekenen tot technisch tekenen. Je kunt het zo gek niet bedenken of we vergelijken er wel een cursus tekenen voor. Houd je bijvoorbeeld van mooie gezichten, dan is een cursus portrettekenen zeker iets voor jou. Voor wie dan weer liever landschappen en gebouwen ziet, zijn er ook aangepaste thuisstudies landschapstekenen en -schilderen te vinden. Er zijn naast het klassieke handtekenen ook thuisstudies beschikbaar voor digitaal tekenen. Kies de tekencursus die het beste bij jou past.

Houd je van tekenen? Heb je altijd al graag getekend als hobby en wil je er meer van weten? Twijfel dan niet langer en schaaf je technieken bij om je tekentalent volledig tot uiting te laten komen. Stap voor stap met de hulp van veel voorbeelden en oefeningen krijg je de techniek van het tekenen onder de knie. Denk aan de mooie schetsen en tekeningen die je zelf zal kunnen maken na afloop van de tekencursus. Wat zul jij trots zijn en wat zullen je vrienden en familie trots zijn na het zien van je mooie tekeningen. Twijfel niet meer en start daarom zo snel mogelijk met een leuke tekencursus. En als je al goed kunt tekenen, kun je de volgende stap nemen. Kies dan voor een verdiepende cursus… of leer schilderen (zie de link onderaan de pagina).

 

Tekencursus als thuisstudie

Een groot voordeel van een tekencursus als thuisstudie is dat je zelf kiest waar en wanneer je studeert. Bovendien bepaal jij hoeveel tijd je per week aan de cursus spendeert. Dus je kunt er voor kiezen om de cursus te combineren met werk, studie of hobby.

Bekijk het aanbod en kies zelf welke tekencursus jij het leukste vind.

 

Alternatieven

Zoek je toch iets anders? Kijk dan ook eens bij de volgende cursussen: