TypecursusIn vijf minuten een document overtypen met 130 aanslagen per minuut; je kunt het leren! Typen is iets wat iedereen kan leren. Leer nu razendsnel foutloos typen met tien vingers via een typecursus op de pc. Vroeger heette het blind typen nog dactylografie en moest er gebruik gemaakt worden van typmachines. Ondertussen zijn deze typemachines geëvolueerd tot de bekende toetsenborden. Vroeger was het dan ook de gewoonte om gespecialiseerd personeel in dienst te nemen om snel teksten te kunnen typen. Tegenwoordig wordt er van ieder individu verwacht dat hij of zij in een razendsnel tempo documenten ingeeft op de computer.

Al is het niet moeilijk om blind te leren typen, het vraagt toch enige inspanning en oefening. Daarom vergelijken wij verschillende typecursussen aan die je van thuis uit kunt volgen. Zo leer je aan de hand van diverse oefeningen perfect blind typen in een hele korte tijd. Het grote voordeel van een thuisstudie is dat je zelf kiest wanneer je oefent en je tijd vrijmaakt. Dus je kunt er voor kiezen om de typecursus te combineren met werk, studie of hobby. Al het cursusmateriaal wordt thuis geleverd met cd-rom en/of gedetailleerde instructies, het enige wat je nodig hebt is een computer met toetsenbord.

Leer typen zonder naar je toetsenbord te kijken en werk die vervelende fouten weg. De letters zullen uit je vingers vloeien en met een ongelooflijke snelheid perfecte woorden vormen. Die onafgewerkte documenten zullen er door vliegen! Kies een van de typecursussen die het beste bij jou past en houd heel erg veel tijd over!

 

Typecursus als thuisstudie

Een groot voordeel van een typecursus als thuisstudie is dat je zelf kiest waar en wanneer je studeert en hoeveel tijd je per dag aan de cursus spendeert. Dus je kunt er voor kiezen om de cursus te combineren met werk, studie of hobby. Bekijk het aanbod en kies zelf welke typecursus jij het leukste vind.