Cursus webdesignDroom je ervan om zelf professionele websites te kunnen ontwerpen? Dan is een cursus webdesign als thuisstudie zeker iets voor jou. De verschillende thuisstudies leren je omgaan met (X)HTML en/of maken gebruik van software die je bijstaat bij de ontwikkeling van een website.

Je eigen website bouwen en van een hip design voorzien? Met een cursus webdesign leer je het in een handomdraai. Als je wat gevoel hebt voor grafische vormgeving dan is de stap naar webdesign erg klein. Een thuisstudie webdesign leert je alles wat je moet weten over PHP, XHTML, XML en CSS. Vanaf de basis wordt je bij de hand genomen om goede websites op te zetten. Je leert professionele websites maken en ontwerpen. Daarnaast leer je ook je werk plannen en leer je zelf webdesign projecten opzetten. Een eigen website maken was nog nooit zo gemakkelijk, leuk en leerzaam!

De verschillende cursussen leren je websites ontwikkelen gaande van een simpele HTML website tot een interactieve website die gebruik maakt van interactieve elementen zoals bijvoorbeeld Flash. Leer omgaan met verschillende CSS stijlen en combinaties van beeld, geluid en kleur om zo tot de perfecte website te komen. Er zijn cursussen webdesign beschikbaar op verschillende niveaus. Voor zowel de beginners als voor de gevorderden zijn er diverse mogelijkheden. Als je kiest voor een thuisstudie webdesign dan kies je zelf waar en wanneer je studeert en hoeveel tijd je per dag of per week aan de cursus spendeert.

Alle thuisstudies bieden een uitgebreid cursuspakket dat jou zal helpen om te slagen als webdesigner. Heb je interesse in een cursus webdesigner? Neem dan een kijkje bij de verschillende cursussen en kies de webdesign cursus die het beste bij je past.

 

Cursus webdesign als thuisstudie

Een groot voordeel van een cursus webdesign als thuisstudie is dat je zelf kiest waar en wanneer je studeert en hoeveel tijd je per dag aan de cursus spendeert. Dus je kunt er voor kiezen om de cursus te combineren met werk, studie of hobby. Bekijk het aanbod en kies zelf welke cursus webdesign jij het leukste vind.