-NHA ervaringen

Het is belangrijk om met een goed gevoel te starten met een thuisstudie. NHA is een gerenommeerd en betrouwbaar instituut, maar het zou toch nog kunnen helpen om reviews van cursisten te lezen. NHA ervaringen geven je een goed beeld wat anderen zijn tegengekomen tijdens het volgen van hun cursus. Wat ging goed? Wat kan beter? En zijn er ook slechte recensies?

 

Heb jij een NHA ervaring? Laat het ons en alle andere toekomstige NHA cursisten weten. Met je NHA ervaring help jij anderen om te beslissen of zij een NHA thuisstudie willen doen.

 

Bezoek hier de website van NHA.

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 8 reviews
by Anonymous on Thuisstudie vergelijk

kIes NIET voor de NHA
Mijn huis werk ingestuurd , door miscommunicatie moest ik alles weer opnieuw insturen , mijn cijfers ?? allemaal gewist .
Geen goede huiswerkbegeleiding , zoek maar op internet.
Duur examengeld . In het studie boek open vragen , met het examen meerkeuze vragen kiezen uit 4 antwoorden, elke vraag 1 punt ? Nee bij 68 vragen goed een 5,2 , ja ze berekenen secuur .
Klachtenbrief geschreven , het antwoord ?? Net als het huiswerk , zeer slecht gelezen en beantwoord. Wil je een manager spreken ? ach , jammer , ze is net in vergadering gegaan .

een gewaarschuwd mens telt voor twee , NHA ???? NEE !

by Anonymous on Thuisstudie vergelijk

Overige risicovoet: slecht! Tijdens praktijkdagen kwamen leraressen te laat, 2e praktijkdag stonden we te wachten voor een dichte deur, presentielijst werd niet meteen aan NHA doorgestuurd, waardoor vertraging ontstaat bij aanvraag praktijkexamen en gemaakt huiswerk ontvang je niet altijd binnen 1 week terug, wat wel beloofd wordt. Daarom heb ik besloten dat dit mijn eerste en tevens laatste studie bij NHA geweest is.

by Anonymous on Thuisstudie vergelijk

Begin Oktober gestart.
Huiswerk opgestuurd. Zoek geraakt. Contact gehad met de klantenservice. Een vriendelijke mevrouw heeft mij geholpen. Moest het opnieuw insturen en nu digitaal. We zijn nu 1 februari en heb inmiddels mijn 5de lerares.
De cursus is erg verouderd. We praten nog over pesetas.
Jammer.
15 jaar geleden de curcus Frans gedaan bij NHa. Toen heb ik 2 jaar lang dezelfde leraar gehad en de hulp was uitstekend.
Persoonlijk vind ik dat de begeleiding enorm achteruitgegaan is en de lessen zijn bijna identiek aan de franse lessen van 15 jaar geleden.
Maar ik worstel verder.

by Anonymous on Thuisstudie vergelijk

De opleiding bedrijfsleider via NHA is niet slecht. Alleen wat ik jammer vind is dat er weinig voorbeeld casussen gegeven wordt. Er wordt heel beknopt verteld wat bijvoorbeeld een taakanalyse is niet meer. Dan moet je je huiswerk maken en dan vind ik persoonlijk dat de vragen anders geformuleerd worden dan wat in de stof staat, zodat je het bijna niet meer begrijpt. Ik heb gevraagd waarom dat zo is. Zij willen dat je inzicht hier in hebt en je moet de situatie bekijken. Ze kunnen beter de vragen op de juiste manier formuleren, zodat je het ook letterlijk kan vinden in de stof.

by Anonymous on Thuisstudie vergelijk

THuisstudie, door NHA plotsklaps stopgezet, buiten mij om, huiswerk 3 x ingezonden, let wel dezelfde Les, en zoek geraakt bij NHA.
Oplossing NHA, mevr stuurt u het huiswerk nogmaals digitaal op....
SERVICE 0,0
Of het goed is met dit instituut in zee te gaan is de vraag....mijn antwoord is NEE, nooit meer!

by Anonymous on Thuisstudie vergelijk
Makelaardij

Ik ben medio 2011 begonnen met een thuisstudie Makelaardij bij NHA. ZIj rekenen een gemiddelde (geen maximum!) studieduur van 24 maanden. Door omstandigheden heb ik dit een half jaar geleden weer opgepakt en zie dat 5 van mijn 6 modules zijn geactualiseerd en ik niet meer het juiste lesmateriaal in huis heb. Ik heb NHA gevraagd om mij het juiste materiaal toe te sturen en dat willen zij wel doen tegen een bedrag ad. 50% korting van het oorspronkelijke bedrag. Ik heb echter de gehele studie al betaald en ze verplichten me nu om nogmaals 50% van de studie te betalen. In hun algememe voorwaarden die verwijzen naar de normen van NRTO staat dat zij verantwoordelijk zijn voor correct lesmateriaal. Na het indienen van een klacht stellen zij mij verantwoordelijk voor het rekening houden met veranderingen in wettelijke zaken, omdat ik er voor heb gekozen om er langer over te doen dan het voorgestelde studieschema van 2 jaar. Mocht ik er niet mee eens zijn verwijzen ze me naar de geschillencommissie waarbij ik bij voorhand 102,50 moet betalen om de zaak in behandeling te nemen. Ik vind dit een zeer onsympathieke manier van zaken doen en wil iedereen waarschuwen om niet met dit bedrijf in zee te gaan!

by Anonymous on Thuisstudie vergelijk
Nima communicatie A

Wat beter kan: huiswerk op tijd retour sturen. Het huiswerk komt héél vaak niet op tijd retour en dus schrijf ik ongeveer om de 2weken steeds hetzelfde mailtje naar NHA met het verzoek mijn huiswerk retour te sturen. Héél frusterend en demotiverend.

De cursus NIMA Communicatie A is hier te vinden: http://www.thuisstudievergelijk.nl/cursus-nima-communicatie-a/

by Anonymous on Thuisstudie vergelijk
Webpage designer

Goede cursus, prima begeleiding. En de gratis tablet was ook een mooi extraatje!

De cursus webpage designer van NHA is hier te vinden: http://www.thuisstudievergelijk.nl/cursus-webdesign/