-LOI ervaringen

Het is belangrijk om met een goed gevoel te starten met een thuisstudie. LOI is een gerenommeerd en betrouwbaar instituut, maar het zou toch nog kunnen helpen om reviews van cursisten te lezen. LOI ervaringen geven je een goed beeld wat anderen zijn tegengekomen tijdens het volgen van hun cursus. Wat ging goed? Wat kan beter? En zijn er ook slechte recensies?

 

Heb jij een LOI ervaring? Laat het ons en alle andere toekomstige LOI cursisten weten. Met je LOI ervaring help jij anderen om te beslissen of zij een LOI thuisstudie willen doen.

 

Bezoek hier de website van LOI.

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Anonymous on Thuisstudie vergelijk

de cursus is erg tegengevallen. Meerdere fouten in de lesstof, verouderde info, inplannen van examens gaf veel problemen, onze contactdagen waren niet ingepland, examens inkijken en klacht indienen kost geld. Het heeft veel geld/moeite gekost. Maar ik zou niet nog eens voor de LOI kiezen

by Anonymous on Thuisstudie vergelijk

Ik ben bezig met de cursus Spaans voor beginners. Ik heb voor LOI gekozen omdat LOI de beste cursussen heeft. Ik ben heel tevreden over de cursus en ook hoe dit via de LOI campus kan worden gedaan. Ik ben totnutoe heel erg tevreden.

De cursus Spaans voor beginners is hier te vinden: http://www.thuisstudievergelijk.nl/cursus-spaans-voor-beginners/