Vwo

Wil je graag je opleiding VWO afronden? Of ben je geïnteresseerd in specifieke vakken van het VWO? Dan kun je vanaf nu ook van thuis uit verschillende vakken volgen om zo je ontbrekende VWO certificaten te behalen. Je kunt de volledige VWO opleiding volgen, maar je kunt ook zelf je lessenpakket samenstellen en certificaten van bepaalde vakken behalen. Denk hierbij aan vakken zoals VWO aardrijkskunde, VWO wiskunde B, VWO Nederlands, VWO economie, VWO Engels en nog veel meer. Je middelbare school afmaken kan vanaf nu ook thuis. Je hoeft niet langer in de schoolbanken te gaan zitten, neen! Met een VWO thuisstudie studeer je van thuis uit op het moment dat je zelf wilt.

Bepaal zelf je studietempo. Met een thuisstudie VWO kun je zelfstandig leren! Het voordeel van een thuisstudie is dat studeren veel gemakkelijker is en dat je veel vrijheid hebt. Wanneer je een thuisstudie VWO bestelt, wordt het lesmateriaal thuis geleverd en hoef je dus niet naar school. Je kiest daarnaast zelf wanneer je studeert en hoe snel je vooruit wilt gaan. Een thuisstudie VWO stoomt je helemaal klaar voor het VWO staatsexamen. Het thuisgeleverde cursussenpakket omvat alle informatie die je nodig hebt om te slagen voor het staatsexamen VWO en je krijgt professioneel advies van een erkende onderwijsinstelling.

Je kunt op verschillende niveaus instappen en je kunt ook VWO certificaten behalen van bepaalde vakken. Of je nu kiest voor een VWO thuisstudie met of zonder (online) leraar, je zult steeds een goed resultaat halen en je kennis zal met zekerheid toenemen. Waarop wacht je nog? Kies voor je toekomst en bekijk snel het aanbod VWO thuisstudies en kies de VWO opleiding die het beste bij jou past.